Saens Gegoten Cement


Saens Gegoten Cement is een zeer hoogwaardig en waterdicht cementproduct.

Hoogwaardige kwaliteit en waterdicht Er zijn verschillende materialen op de markt die worden gebruikt voor het creëren van een betonlook. Deze producten moeten vaak nog geïmpregneerd of afgelakt worden om ze waterdicht te maken.

Saens gegoten Cement is een hoogwaardig cementproduct, dat van zichzelf al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Bovendien kan het op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.

Het is daardoor zeer geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels, trappen en andere decoratieve toepassingen. In tegenstelling tot stucwerk op basis van kalk en gips, wordt Saens Gegoten Cement niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor een sterk en flexibel product ontstaat. Daarnaast heeft het als voordeel dat het direct naadloos kan worden afgewerkt. Door de unieke samenstelling is het een ideaal en onderhoudsvriendelijk product voor de afwerking van zowel natte als niet natte ruimtes in huis en een prima alternatief voor tegels.

Kies de stijl die je wilt De betonlook is toepasbaar in verschillende stijlen. Met de juiste combinaties en accessoires creëer je zelf de stijl die je wilt.