Lakken


Voor de consument: BONA MEGA


Kenmerken

Bona Mega is een éénpots 100% polyurethaanlak op waterbasis. Het is een tweecomponenten aflak die de zuurstof in de lucht als verharder gebruikt. De lak is reukloos, bijzonder slijtvast, niet brandgevaarlijk, bevat circa 5% oplosmiddel en is bestand tegen de gebruikelijke huishoudchemicaliën. Bona Mega niet gebruiken op wit- of pastelgebeitste vloeren. Bij vloeren met een risico van kantenverlijming, zoals kops hout, zachthouten plankenvloeren en hardhouten vloeren met vloerverwarming, wordt Bona Prime Classic als 1ste laag geadviseerd.


Toepassing

Bona Mega is geschikt voor de behandeling van parketvloeren en andere houten vloeren die normaal of intensief worden gebruikt.


Noot: NIET gebruiken op Tarkett Diamant naaldhout, Tarkett gestabiliseerd bruin beuken, Tarkett beuken/mahonie en Kährs Donau eiken.


Klik hier voor meer productinfo


Voor projecten: BONA TRAFFIC - onzichtbare bescherming


Kenmerken

Bona Traffic is een tweecomponenten - extreem matte - 100% polyurethaanlak op waterbasis voor projectvloeren met een zeer hoge slijtvastheid en is bestand tegen strepen van rubberzolen. Eveneens geschikt voor het lakken van kant-en-klare kurkvloeren. Geeft het oppervlak het uiterlijk van een geoliede vloer - géén glans of reflectie. Bona Traffic Mat is geschikt voor de behandeling van parketvloeren en andere houten vloeren die zeer intensief worden gebruikt. Bona Traffic Zijdemat heeft een hogere glansgraad maar heeft verder alle eigenschappen van de matte versie.


Noot: Bij vloeren met een risico van kantenverlijming, zoals kops hout, zachthouten plankenvloeren en hardhouten vloeren met vloerverwarming, wordt Bona Prime Classic als 1ste laag geadviseerd.


Klik hier voor meer productinfo

Lakken