Marmoleum click


Marmoleum click is een voorgelijmd laminaat op panelen van HDF en kurk. Het is leverbaar in panelen van 91 x 30 cm en in squares van 30 x 30 cm. Dankzij het unieke, gepatenteerde click-systeem en het grote kleurenpalet is Marmoleum click niet alleen een natuurlijke en warme vloer-bedekking, maar biedt het ook maximale ontwerpvrijheid. Een Marmoleum click-vloer is eenvoudig te installeren.


Wilt u een natuurlijke, stijlvolle vloer die u een-voudig zelf kunt leggen en onderhouden? Een vloer die u vrij laat in het maken van uw eigen ontwerp waarmee u precies de juiste sfeer kunt scheppen? Maak uw eigen keuze. Kies voor Marmoleum click!


De vloer is voorzien van een handig 'In&Out'-systeem zodat u de panelen simpel aan elkaar vast kunt klikken. Omdat de Marmoleum click-panelen breed zijn, is een strakke vloer snel gelegd. Zonder lijm, dus de vloer is direct na het leggen beloopbaar.


Voor een perfecte afwerking is een reeks bijpassende plinten leverbaar. Marmoleum is bijzonder duurzaam en geschikt voor toepassing in de meeste vertrekken van uw huis. En mocht uw vloer beschadigd raken, dan kunt u de betreffende panelen eenvoudig vervangen waarna uw vloer er weer als nieuw uitziet.


Marmoleum click is niet geschikt voor 'natte' ruimtes, zoals de badkamer of een sauna. Marmoleum click kan op vrijwel elke ondergrond worden gelegd. Alleen als de ondervloer erg ongelijk is (verschillen van 2 mm of meer) moet deze worden ge√ęgaliseerd voordat u Marmoleum click installeert. U kunt de vloer natuurlijk ook laten leggen door uw leverancier.

  • Marmoleum click
  • Marmoleum click