Stofvrij schuren


Revolutie in parket.

Tot voor kort, was een veel gehoord probleem, bij het opnieuw schuren van de parketvloer, de hoeveelheid stof die hierbij vrijkomt, dankzij een nieuw revolutionair afzuigsysteem. Is dit probleem nu officieel verleden tijd.


't Saense Parkethuys is dankzij het nieuwe Bona "Dust Care System" instaat nu gegarandeerd stofvrij te schuren. De krachtige motor en een gepatenteerd twee-staps cycloonsysteem zorgen ervoor dat de stof veilig in de Bona Dust Care Single wordt verzameld. Dankzij een ingenieus systeem wordt de stof niet blootgesteld aan de lucht tijdens het wisselen van de stofzak. Hierdoor zorgt de Bona Dust Care Single voor een vrijwel stofvrij resultaat.


Buiten de plezierge eigenschap, dat u geen tijd meer kwijt bent aan het stofvrij maken van uw woonkamer en omliggende ruimtes, komt het stofvrij schuren ook de kwaliteit ten goede. Aangezien er een vlakker en strakker eindresultaat behaald kan worden.


Projecten

Ook Projectmatig is Dust care systeem een uitkomst, zo is het mogelijk een ruimte te schuren, zonder dat aangrensende ruimtes moeten worden ontruimd of aanwezige objecten stofvrij moeten worden afgedekt. Kortom ideaal voor showrooms, kantoren en winkel. voor meer informatie kunt u Contact opnemen met 't Saense Parkethuys.

Stofvrij schuren